parallax background

Caracteristici HP Indigo 10.000

Presa digitala de 75 cm latime HP Indigo 10000 poate procesa aproape orice lucrare de tipar comercial, pe o multitudine de medii de printare, cu o mare flexibilitate de utilizare. Tipareste volume considerabile cu valoare adaugata mare si poate fi utilizata la o gama larga de aplicatii.
Cu mecanismul duplex automat incorporat de 75 cm, presa face posibile, pentru prima data tiparul pentru aplicatii de majoritatea formatelor (mape cu buzunar, brosuri 6 pagini A4, brosuri A4 landscape, postere 50 x 70 cm, etc.)
Cu o viteza de 3450 coli 53 x 75 cm (4+0) sau 4600 coli fata cu Enhanced Productivity Mode, masina e capabila sa tipareasca aprox. 2 milioane de coli pe luna. Formatul 53x 75 cm permite impozitii foarte eficiente si minimizeaza costul pe copie.
Gama extinsa de medii de tipar. Suporta cea mai mare varietate de cartoane si hartii (compatibila cu mai mult de 2500 de hartii certificate), de la 70 de grame la 400 de grame, incluzand cartoane cretate, necretate, metalice, reciclate, cartoane special, duplex pentru ambalaje, etc.
Calitate similara cu tiparul offset clasic. Datorita cernelei Electroink si a tehnologiei unice de procesare, calitatea este similara cu cea a tiparului classic, de multe ori mai buna, constanta in timp si in tiraj. Electroink ofera un gamut extins, prin utilizarea a pana la 7 culori. Software-ul Automation Quality Suite ofera cea mai ridicata calitate a tiparului din gama masinilor Indigo, utilizand un spectrofotometru inclus si camera video pentru registration.
Presa este compatibila cu formatele standard de hartie pentru offset, permite incarcarea direct de pe palet si / sau din tavi de hartie, reduce timpii necesari schimbarii hartiei si o alimentare continua pentru reducerea timpilor de lucru. Este proiectata pentru a proteja mediul, prin tehnologii eficiente de consum de energie. Automatizarea extinsa permite productivitate si timp de lucru fara intreruperi, elibereaza operatorii de sarcinile de rutina.
Tehnologia unica Electroink si procesarea fisierelor ofera linii definite, imagini atractive, tonuri continue de culoare, raster uniform si un strat de cerneala subtire si aderent la substrat; 4, 6 sau 7 culori process pentru un tipar definit si aproximarea cat mai exacta a majoritatii culorilor Pantone; Vision System asigura calibrari si diagnosticari automate. Camerele video verifica si mentin registration pe coli, intre doua coli, fata-verso si pe planele de culoare.
Software intuitiv, interfata 3 D, display-uri multitouch; Inlocuirea automata a consumabilelor reduce erorile operatorilor; Digital-Front-End scalabil, pentru un volum mare de productie, inclusiv cu date variabile; Print Care maximizeaza productivitatea, timpul de raspuns si diagnosticarea off-line si on-line, inclusiv remote support

Specificatii tehnice HP Indigo 10.000:


Viteza de lucru (indiferent de gramajul hartiei): 3450 coli 53 x 75 cm pe ora 4+0 sau 4600 coli in modul
Enhanced Productivity, 6900 coli pe ora 1+0
Rezolutie imagine: 812 dpi la 8 bits, adresabilitate 2348 x 2348 dpi in high definition mode
Linii screen: 175, 180
Dimensiune maxima hartie: 53 x 75 cm
Dimensiune maxima imagine tiparibila: 51 x 74 cm
Gramaj hartie: 70-400 gr./mp (pana la 180 microni grosime substrat)
Alimentare cu hartie: palet + tavi de alimentare
Print server: HP Smart Stream Production Pro
Colori: 4 culori standard (CMYK)